Saturday, 28 February 2015

DEBARAN 3/3/2015

Assalamualaikum.

Hi.


TAKUT GILA NAK AMBIL RESULTTTTTTT!!!

Doa jela yang mampu untuk saat-saat getir camni. janganlah ada diamtara kami yang berdukacita terhadap result spm kami
May Allah ease everything. kita dah usaha. hanya mampu tawakkal :')
"SPM bukan segala-gaanya tapi segala-galanya bermula dengan SPM" 
aku sampai sekarang mempersoalkan quote tadi sebab aku rasa macam kadang-kadang betul,kadang-kadang tak betul T_T

whatever it is,bersyukur sebab mungkin itu yang terbaik untuk kita.
kadang-kadang yang kita rasa yang terbaik untuk kita tu mungkin akan memudaratkan kita dan yang kita rasa bukan terbaik untuk kita adalah yang terbaik untuk kita. :')

 JUMPA SELASA NI!









































DOAKAN KAMI :')





5 comments: