Thursday, 27 August 2015

mahasiswi

Assalamualaikum. hi people!

its been a loooooongggggggg timeeeeeeee tak update blog.
university's life sangat pack. sebab apa?
sebab....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
semua benda kena buat sendiri and takde orang nak suap kau macam kat sekolah dulu. 
lambat,tinggal.
malas,gagal.
tak study,rugi.
tangguh kerja,tak cukup masa.
tak datang kelas,takde siapa kisah.
nak ponteng,silakan.
nak berjaya,usaha.
taknak usaha,gagal.
pokoknya, harus ditebang  SEMUA BERGANTUNG PADA DIRI SENDIRI.


aku bukan nak share tips masuk u tapi itu lah hakikatnya. aku rasa semua orang rasa benda yang sama.
minggu pertama masuk u, minggu orientasi sangat tak best (seriously!)
sebab aku tak suka orientasi macam hampeh tak best busuk buruk asdfgyuhio;lkiuytresdfuio;lkjhgfdghjkljftyujhgfdhyuiolkijhgytgrddfghjilo;liuytrdesbnm, benci
(pantas siswi pantas) tapi kau tak pantas kerja nak marah orang asdfghjk,jhgfsdfghjk,hgtfr tak suka

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


best ke jadi mahasiswi?
best ke?
em?
entah lah?

kadang kadang best. kadang tak best.

kenapa?

masuk u dan anda akan tahu.sekian.

ok habis,





No comments:

Post a Comment